Publikimet

22.10.2018

Beteja mes “listës së dëshirave” dhe nevojave të pacientëve

Nevoja për revidimin e Listës Esenciale

Më shumë
07.05.2018

DEPOJA E KEQPËRODIMEVE FARMACEUTIKE

Blerjet e barnave të listës esenciale shumëfish më shtrenjtë sesa çmimet në treg

Më shumë